314
0
Bărbat din Moldova, prins în timp ce încerca să intre în România
314
0

Un bărbat din Republica Moldova a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, când încerca să intre illegal în România, pentru a munci.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au observat în apropierea malului românesc al râului Prut, cu ajutorul sistemului de supraveghere al frontierei de stat ce funcţionează pe principiul termoviziunii, un bărbat a cărui prezenţă în zonă nu era justificată, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

În cel mai scurt timp, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat la faţa locului, unde au procedat la identificarea bărbatului. 

În vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor, acesta a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani. 

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că acesta a trecut înot râul Prut, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti pentru a-și găsi un loc de muncă.

Citește și
article image
Un val de aer polar cuprinde România. În unele zone vor fi...
0
252
article image
Un moldovean și un cetățean turc, prinși cu acte false la...
0
57
article image
Un tânăr moldovean explorează Italia pe jos şi fără bani
0
498
article image
Prima temperatură negativă înregistrată în această toamnă...
0
107