main logo
562

Bărbat din Moldova, prins în timp ce încerca să intre în România

Un bărbat din Republica Moldova a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, când încerca să intre illegal în România, pentru a munci.

Bărbat din Moldova, prins în timp ce încerca să intre în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au observat în apropierea malului românesc al râului Prut, cu ajutorul sistemului de supraveghere al frontierei de stat ce funcţionează pe principiul termoviziunii, un bărbat a cărui prezenţă în zonă nu era justificată, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

În cel mai scurt timp, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului s-au deplasat la faţa locului, unde au procedat la identificarea bărbatului. 

În vederea stabilirii identităţii şi continuării cercetărilor, acesta a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani. 

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că acesta a trecut înot râul Prut, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti pentru a-și găsi un loc de muncă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării