main logo
733

Bărbat arestat, după ce timp de 12 ani a primit ajutoare sociale

Un bărbat a fost arestat după ce, timp de 12 ani, s-a prefăcut că este invalid. A încasat ajutoare sociale de 137 de mii de euro, pe lângă numeroase donaţii.

Bărbat arestat, după ce timp de 12 ani a primit ajutoare sociale

L-a păcălit chiar şi pe Papă, care s-a întâlnit cu el. Iar acum se gândea să candideze la alegerile locale din luna mai, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Zi de zi, timp de 12 ani, italianul în vârstă de 55 de ani s-a prefăcut că nu poate merge. Şi-a asumat numeroase identităţi, de la victima unui accident rutier, la fost ofiţer de poliţie rănit într-un schimb de focuri cu un infractor. 

Pentru a trece de numeroasele controale medicale necesare pentru încasarea de ajutoare sociale şi-a injectat un anestezic în picioare. Italianul a reuşit, chiar, să obţină o întrevedere cu Papa, care a fost impresionat de dizabilitatea sa. 

Însă fosta sa menajeră l-a dat de gol. A anunţat poliţia că bărbatul nu suferă, de fapt, de nicio boală. Şi a arătat înregistrări video cu acesta în casă. 

Carabinierii l-au urmărit săptămâni la rând și l-au prins la volan, la pas în timp ce se plimba sau atunci când lucra în grădina casei de la țară. L-au arestat la întoarcerea dintr-o vacanţă în Togo. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării