main logo
741

Avocat: Kim Jong-Un l-a implorat în genunchi pe Trump să păstreze summitul

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a făcut declarații controversate la o conferință în Israel. Acesta a susținut că liderul nord-coreean ”l-a implorat în genunchi” pe Trump să nu anuleze summitul dintre cei doi, relatează BBC.

Avocat: Kim Jong-Un l-a implorat în genunchi pe TrumpKim Jong-un l-a implorat în genunchi pe Donald Trump să păstreze summitul.

Summitul plănuit pentru 12 iunie în Singapore a fost anulat de Trump în luna mai după ce a acuzat regimul de la Phenian de ”furie extraordinară și ostilitate deschisă”. Apoi liderul de la Casa Alba s-a răzgândit și a anunțat că summitul rămâne valabil, transmite stirileprotv.ro.

„Ei bine, Kim Jong-Un s-a pus în genunchi și a implorat pentru summit, ceea ce este fix poziția în care vrei să-l aduci”, a spus Rudy Giuliani, citat și de The Wall Street Journal.

Presa nu a semnalat încă nicio reacție din partea taberei nord-coreene care cu siguranța nu va aprecia remarca lui Rudy Giuliani. Întâlnirea dintre cei doi lideri a fost anulată în mai de Trump tot în urma unui schimb dur de replici între cele două părți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării