main logo
2300

Avionul în care era vicepreşedintele din Malawi, găsit complet distrus

Epava avionului în care se afla vicepreședintele din Malawi a fost găsită, însă fără supraviețuitori, a declarat președintele Lazarus Chakwera. Avionul era unul de tip militar și zbura pe vreme rea. Saulos Klaus Chilima și alte nouă persoane se aflau în zbor luni dimineață, când aeronava lor a dispărut de pe radare, potrivit BBC.

Avionul în care era vicepreşedintele din Malawi, găsit complet distrusVicepreședintele din Malawi/Imagine simbol

Soldații au efectuat căutări în Pădurea Chikangawa în efortul de a găsi avionul, transmite Știri.md, cu referire la tv8.md.

Într-un briefing de presă de marți, președintele Chakwera a declarat că comandantul Forțelor de Apărare din Malawi l-a informat că operațiunea de căutare și salvare a fost finalizată și că avionul a fost găsit. 

Chakwera a spus că a fost „profund întristat” să-i informeze pe malawieni despre tragedie. El a adăugat că echipa de salvare a găsit aeronava complet distrusă.

În avionul care a decolat din capitala Lilongwe luni dimineață se afla și fosta primă doamnă Shanil Dzimbiri.

Știri.md amintește că o aeronavă care îl transporta pe vicepreşedintele din Malawi, Saulos Klaus Chilima, şi alte nouă persoane a dispărut de pe radare, a anunţat luni Preşedinţia din Malawi, citată de Reuters.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării