main logo
607

Avioane de vânătoare ruse s-au apropiat periculos de o navă a SUA, în largul coastelor Siriei

Avioane de vânătoare ruse s-au apropiat la mică distanţă de o navă militară americană, în estul Mării Mediterane, în largul coastelor Siriei, relatează cotidianul turc Hurriyet şi agenţia de presă ANSA.

Avioane de vânătoare ruse s-au apropiat periculos de o navă a SUAAvioane de vânătoare ruse s-au apropiat periculos de o navă a SUA, în largul coastelor Siriei. Foto: economica.net

Incidentul a avut loc în timp ce distrugătorul Donald Cook, aparţinând Forţelor Navale americane, se deplasa din portul cipriot Larnaca spre apele teritoriale siriene, scrie deschide.md.

Avioane de vânătoare ruse au zburat la altitudine mică, apropiindu-se periculos de nava militară americană, potrivit cotidianului Hurriyet.

În momentul de faţă, distrugătorul SUA se află la circa 100 de kilometri de portul sirian Tartus, unde este o bază militară rusă.

Incidentul intervine în contextul în care Administraţia Donald Trump ameninţă cu un atac în Siria, unul dintre aliaţii Rusiei, după un incident chimic produs la periferia Damascului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării