main logo
3026

Avertismentul doctorului Komarovski: Dacă aveți minte, vaccinaţi-vă!

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din spaţiul ex-sovietic, Evghenii Komarovski, avertizează că dacă oamenii nu se vor vaccina, aceasta ar putea fi ultima toamnă din vieţile lor.

Avertismentul doctorului Komarovski: Dacă aveți minte, vaccinaţi-vă!

Pe un ton alarmant, el spune că sistemul medical este la pământ şi că 99 la sută dintre cei internaţi în stare gravă sunt nevaccinaţi, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Este puţin spus că spitalele sunt arhipline. În cimitire sunt locuri, dar în morgi nu mai sunt. Asistenţii medicali fac cozi la morgi cu tărgi pe care duc corpurile neînsufleţite ale victimelor", a spus Komarovski.

Evghenii Komarovski spune că una dintre cele mai grave probleme este că mulţi şi-au cumpărat certificatele de vaccinare. 

Astfel, chiar dacă au înţeles importanţa imunizării şi vor să-şi administreze serul, nu o mai pot face pentru că deţin acest document.

"Un bărbat şi-a trimis părinţii la odihnă în Turcia. Ca să meargă acolo fără probleme, le-a cumpărat certificate de vaccinare. Şi-a îngropat apoi mama şi tata. Cum va trăi el acum?", a precizat medicul.

Komarovski spune că atunci când postează filmuleţe în care vorbeşte despre importanţa vaccinării, mii de internauţi se dezabonează de la canalul lui, ceea ce înseamnă că oamenii sunt sceptici şi cred în teorii conspiraţionale. El şi-a încheiat mesajul cu un nou îndemn.

"Dacă cineva dintre voi mai are minte, vă rog, vaccinaţi-vă! În caz contrar, totul va avea un sfârşit tragic", a subliniat Evghenii Komarovski.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării