157
0
Au redifuzat ilegal meciurile din Premier League: 3 englezi, condamnați
157
0

Trei englezi, care au vândut, ilegal, redifuzarea meciurilor din Premier Leage către peste 1.000 de puburi, cluburi şi case, au fost condamnaţi la închisoare, relatează BBC.

Steven King, Paul Rolston şi Daniel Malone au primit un total de 17 ani de detenţie după ce au fost găsiţi vinovaţi de piraterie, transmite Știri.md cu referire la Jurnalul.ro.

Potrivit BBC, cei trei au reuşit să câştige aproape 5 milioane de lire sterline prin platforma lor on-line prin intermediul căreia redifuzau ilegal meciurile din prima ligă engleză de fotbal. 

Judecătorul care a dat sentinţa a numit această aşa-zisă afacere drept una ruşinoasă şi i-a criticat, de semenea, şi pe proprietarii puburilor care au aderat la această ilegalitate. 

Afacerea derulată de cei trei englezi s-a desfăşurat pe perioada a zece ani, până să fie opriţi şi judecaţi. Un pub din Marea Britanie care doreşte un abonament la posturile TV care difuzează meciurile din Premier League - Sky Sports şi BT - trebuie să plătească aproape 20.000 de lire pe an, preţ care poate varia în funcţie de mărimea localului.

Citește și
article image
Englezii testează autostrada din cauciuc. Care sunt...
0
839
article image
Articolul scandalos scris de englezi după succesul Simonei...
0
1026
article image
Pe străzile din Londra oamenii strigă și pro, și contra...
1
426
article image
Brexit: Englezii solicită tot mai des paşapoarte irlandeze
0
432