main logo
1566

Au dat bir cu fugiții: Unde se ascund copiii lui Gheorghe Dincă

Noi informații bombă despre copiii lui Gheorghe Dincă. Aceștia au dat bir cu fugiții și se ascund în Italia, la nepotul fostului iubit al fiicei lui Dincă.

Au dat bir cu fugiții: Unde se ascund copiii lui Gheorghe Dincă

Iată unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dincă și ce se întâmplă cu aceștia, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Au pus mâna pe avere și au dat bir cu fugiții

Copiii lui Gheorghe Dincă nu se mai află în România de o bună perioadă de timp. Atât Dan Dincă, cât și Daniela Dincă, se află în prezent în Italia, la nepotul lui Georgio Albiero, iubitul Danielei, care a murit anul trecut. 

Afacerile lui Georgio Albiero se află acum pe mâinile Danielei Dincă, dar și ale lui Andrea Lovo Albiero, nepotul lui Georgio Albiero. Atât Giorgio Albiero, cât și Andrea Lovo Albiero au probleme grave cu legea.

Unde se ascund acum copiii lui Gheorghe Dincă

Reamintim că polițiștii de la ”Arme, muniții și substanțe explozive” au găsit vineri, cu prilejul perchezițiilor făcute în Ineu și în Arad, pe proprietățile și concesiunile italianului Giorgio Albiero, care se ocuăa cu împușcatul păsărilor mici și foarte mici în Câmpia de Vest, nu mai puțin de peste 5000 de cartușe a căror proveniență ar fi de-a dreptul dubioasă. 

Pentru ceea ce au constatat, oamenii legii au întocmit dosar penal, iar acesta urmează a fi instrumentat sub coordonarea unui procuror. Până atunci însă, informațiile privitoare la cercetarea penală sunt, oficial, publice.

Mai mult decât atât, pe anchetatorii care au deschis acest dosar penal pe numele lui Albiero îi interesează mai ales circuitul ”banilor negri”, pe relația Italia-România, dar și al cartușelor, dat fiind faptul că autoritățile din țara lui l-ar fi prins ca făcând parte dintr-o rețea de traficanți de arme, fiind anchetat pentru spălare de bani. 

De menționat este și faptul că Albiero își făcuse mulți dușmani în Arad, înșelându-le încrederea și dându-le numeroase țepe mari. Acum, copiii lui Dincă se ascund la nepotul lui Giorgio Albiero, pe nume Andrea Lovo Albiero.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării