main logo
623

Au apărut noi imagini cu agresiuni ale forțelor de ordine române

Au apărut noi imagini menite să scoată la lumină adevărul despre ce s-a întâmplat în seara de vineri, în timpul protestului diasporei. Atenţie, sunt imagini care vă pot afecta emoţional!

În seara protestului, mai multe dube de poliţie voiau să intre în Piaţa Victoriei, deoarece ar fi avut o intervenţie, susţin ei. Un grup de protestatari a blocat strada, iar în imagini se vede cum oamenii legii încearcă să intimideze manifestanţii prin băgarea uneia dintre maşini în viteză. Protestatarii de pe carosabil nu se ridică, iar cei de pe margine huiduie. Un moment mai târziu, dubele înaintează, iar una dintre acestea este lovită în parbriz cu un obiect, moment în care din maşini ies mai mulţi mascaţi care se năpustesc asupra oamenilor şi împrăştie cu gaze lacrimogene. Unul dintre protestatari este lovit cu brutalitate, după cum se vede în imagini, de unul dintre luptători şi ridicat de pe carosabil de un alt mascat. Aceștia sunt luptătorii SIAS, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Peste 400 de participanţi la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Și pe măsură ce apar noi imagini care descriu violențele la care au fost supuşi oameni nevinovaţi, la Parchet au fost depuse până aucm 126 de plângeri penale împotriva Jandarmeriei, iar 74 de persoane au fost audiate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării