main logo
1208

Aterizare de urgență din cauza pasagerilor filmați cum se bat în avion

Un avion EasyJet care se îndrepta spre Tenerife a aterizat de urgență în Portugalia, joi, după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în timpul zborului.

Aterizare de urgență din cauza pasagerilor filmați cum se bat în avionFoto: a1.ro

Bătaia a izbucnit la câteva ore după ce avionul a decolat de pe aeroportul din Manchester, potrivit FOX News.

Potrivit martorilor, patru persoane s-au luat la bătaie în spatele aeronavei, obligând membrii echipajului să îl mute pe unul dintre ei pe un loc mai îndepărtat, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Această măsură nu a fost suficientă, pentru că bărbatul a fugit imediat înapoi și a continuat lupta cu ceilalți pasageri.

“Au început din nou, iar pasagerii au intervenit să îi calmeze. O femeie stătea în calea lor și au scuipat-o în ochi. A fost dezgustător”, a explicat un călător.

Imaginile filmate de unul dintre pasageri arată cum o stewardesă încearcă să despartă doi bărbați care se confruntau, în timp ce ceilalți călători țipă la aceștia să se oprească.

În urma incidentului, membrii echipajului au anunțat că avionul va ateriza la Faro, în Portugalia, însă vestea a înrăutățit lucrurile. Un alt grup de bărbați a început să se certe cu echipajul de bord și vrut să se ia la bătaie cu celălalt grup agresiv.

Imediat după ce avionul a aterizat pe aeroportul din Faro, ofițerii de securitate i-au scortat pe cei șapte bărbați de la bordul aeronavei. Reprezentanții companiei aeriene au refuzat să precizeze dacă aceștia au fost arestați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării