main logo
771

Aterizare de urgență: Alertă cu bombă la bordul unui avion

Un avion de pasageri al companiei aviatice ruse Ural Airlines (Uralskie Avialinii), cu 225 de persoane la bord, a aterizat de urgență, luni, pe aeroportul din Baku (Azerbaidjan), în urma unor suspiciuni privind existența unei bombe la bord.

Aterizare de urgență: Alertă cu bombă la bordul unui avion

Avionul Airbus 321 decolase din capitala Bahrainului şi se îndrepta spre Moscova, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Potrivit RIA Novosti, căpitanul avionului a suspectat că la bordul avionului se află o bombă, astfel că a luat decizia de a recurge la aterizarea de urgenţă şi de a-i evacua pe pasageri. 

„Au fost alertate toate serviciile de urgenţă ale aeroportului”, a anunţat, într-un comunicat, biroul de presă al aeroportului din Baku.

Anterior, biroul de presă al companiei aviatice Ural Airlines a declarat pentru TASS că avionul este nevoit să aterizeze pe aeroportul din Baku din cauza unor informaţii privind prezenţa unor obiecte străine la bord.

„În timpul cursei U6-1116 Bahrain-Domodedovo echipajul a primit o informaţie privind posibile obiecte străine la bordul aparatului. Echipajul a solicitat permisiunea de aterizare în cel mai apropiat aeroport de pe rută, pentru a efectua verificări suplimentare în scopul asigurării securităţii”, a informat comunicatul Ural Airlines.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării