main logo
903

Atentat terorist la Strasbourg: Cine este atacatorul identificat

Suspectul în cazul atacului cu armă de foc de la târgul de Crăciun din Strasbourg este cunoscut de poliţie în legătură cu activitate infracţională fără caracter terorist, a declarat marţi seară ministrul de interne francez Christophe Castaner.

Atentat terorist la Strasbourg: Cine este atacatorul identificatAtentat terorist la Strasbourg: Cine este atacatorul identificat

Oficialul francez a adăugat că mai multe persoane dintre cele 11 rănite în incident sunt în stare critică, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro

Atentatorul a fost identificat drept Chérif Chekatt, născut la Strasbourg în 1989. Bărbatul se afla pe o listă de supraveghere cu suspecţi de radicalizare şi era în evidenţă poliţiei pentru diverse infracţiuni.

Chiar ieri-dimineaţa poliţiştii au ajuns la locuinţa bărbatului pentru a-l aresta, fiind bănuit că a participat la un jaf. Dar atacatorul a apucat să fugă înainte de sosirea forţelor de ordine care au găsit în casa individului mai multe grenade.

Potrivit postului francez BFMTV, suspectul a reuşit să fugă de la locul atacului. Niciun complice nu a fost identificat până în prezent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării