main logo
80763

Atacul armat din Rusia: Momentul în care elevii sar prin geamurile școlii

Teroare la o școală din Rusia. Cel puțin 11 oameni inclusiv 8 elevi și un profesor ar fi fost omorâți într-un masacru terorist organizat de doi atacatori în Kazan, scrie presa străină.

Atacul armat din Rusia: Momentul în care elevii sar prin geamul școliiColaj: știri.md

Din filmulețele video publicate în internet, se vede cum unii copii încearcă să se salveze, sărind pe ferestre, în timp ce pe fundal se aud focuri de armă. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional, transmite Știri.md cu referire la orheitv.md.

Potrivit primelor informații, elevii care au sărit de la etajul trei au decedat. Unul dintre atacatori a intrat înarmat pe intrarea principală a clădirii.

Explozia a avut loc în sala de gimnastică, etajul patru al instituției fiind blocat. Unul dintre atacatori, în vârstă de 17 ani, a fost reținut în timp ce al doilea adolescent, care a luat ostatici, ar fi fost ulterior lichidat.

Psihologii lucrează cu copiii evacuați. La locul tragediei au sosit 21 de ambulanțe și a venit președintele Tatarstanului, ministrul Sănătății și procurorul regiunii.

Toate instituțiile de învățământ din oraș sunt în alertă și au fost sporite măsurile de securitate.

Înainte de atac, unul dintre presupușii asasini a lăsat un mesaj pe o rețea de socializate în care anunță că azi va omorî mai mult gunoi după care se va împușca, el subsemnându-se sub numele lui Dumnezeu.

Potrivit altor surse, cel puțin 32 persoane au fost rănite, iar 4 au fost spitalizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării