main logo
466

Atacator împușcat de polițiști după ce a ieșit pe fereastră cu mitraliera

Au fost momente de groază într-o suburbie a oraşului Los Angeles.

Atacator împușcat după ce a ieșit pe fereastră cu mitralieraFoto: captură video

Zeci de poliţişti, inclusiv trupele speciale de intervenţie, au fost implicați în schimburi de focuri cu un bărbat acuzat că şi-ar fi agresat rudele. După ore bune de haos, suspectul a fost împuşcat mortal, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Focuri de artificii şi mai multe case în flăcări. Aşa arăta peisajul vineri după-amiază în San Gabriel. Poliţiştii au fost chemaţi pentru a interveni în cazul unui scandal izbucnit între membrii unei familii. Dar când au ajuns în zonă, cel bănuit că a iniţiat conflictul a început să tragă în ei.

Întreaga operaţiune a fost monitorizată din aer. Cei aflaţi în elicopter l-au văzut pe suspect fugind dintr-o casă în alta, pentru ca în final să se refugieze într-o ultimă locuinţa. Nu înainte însă de a incendia cele trei imobile prin care a trecut. Mai multe focuri de armă au răsunat în suburbia americană.

Vecinii au fost imediat evacuaţi.

Localnică: “Sunt foarte surprinsă şi totodată şocată şi speriată pentru că nu ştiu dacă erau artificii sau focuri de armă.”

La un moment dat, suspectul a lansat mai multe focuri de artificii pentru a-i induce în eroare pe oamenii legii. În cele din urmă, a făcut o mişcare fatală. A ieşit pe fereastră cu mitraliera şi în acea clipă a fost doborât de poliţişti.

Polițist: “La faţa locului a fost un agent principal care a tras 4-5 gloanţe, dar în acest moment nu se ştie exact dacă restul agenţilor l-au împuşcat pe suspect sau rănile i-au provocat moartea.”

Pompierii au reuşit să stingă incendiile după câteva ore, iar autostrada din apropiere, închisă în timpul operaţiunii, a fost redeschisă în cursul serii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării