main logo
581

Atac armat într-un supermarket din SUA: 3 morți, între care și un bebeluș

Un adult şi un bebeluş au fost omorâţi joi de o persoană care s-a sinucis apoi într-un supermarket din Florida, o nouă crimă după o recentă serie de atacuri armate în masă în acest stat din sudul SUA, notează AFP.

Atac armat într-un supermarket din SUA: 3 morți, între care un bebelușFoto: agerpres.ro

Împuşcăturile au avut loc într-un supermarket Publix din municipalitatea Royal Palm Beach, la 130 kilometri nord de Miami, a anunţat biroul şerifului din comitatul Palm Beach, transmite Știri.md cu referire la agerpres.ro.

"La sosirea lor, agenţii au găsit trei indivizi decedaţi din cauza rănilor prin împuşcare", a scris poliţia pe Twitter. "Un bărbat adult, o femeie adultă şi un copil. Atacatorul se află printre persoanele decedate", a adăugat sursa fără să se ştie cine a tras focurile de armă.

Forţele de ordine au izolat zona şi nu au furnizat alte informaţii deocamdată, cu excepţia faptului că nu mai era o situaţie de "trăgător activ".

Această tragedie a avut loc după o serie de crime care au lovit sudul Floridei în ultimele zile.

Duminică seara, un atac armat la o petrecere de absolvire a colegiului a făcut 3 morţi şi 5 răniţi la Miami.

La 1 iunie, 3 atacatori au ucis 2 persoane şi au rănit alte 21 după ce au deschis focul în faţa unui club de noapte din Hialeah, o localitate din comitatul Miami-Dade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării