21 noi, 2020 15:56
257
0

Atac armat într-un mall din SUA: 8 persoane au fost rănite

21 noi, 2020 15:56
257
0

Un atac armat a avut loc vineri după amiază, într-un centru comercial din statul american Wisconsin.

Atac armat într-un mall din SUA: 8 persoane au fost rănite

Un bărbat înarmat a deschis focul de armă asupra cumpărătorilor din mall-ul din Milwaukee, rănind șapte adulți și un adolescent. Oamenii s-au grăbit să părăsească imobilul, iar alţii s-au refugiat disperaţi în magazine, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Atacatorul a reușit să fugă până la apariția forțelor de ordine. În timp ce poliţiştii scotoceau toate cotloanele centrului, încercând să pună mâna pe bărbat, răniții au fost transportați la spital, unde medicii au constat că rănile nu sunt grave.

Martorii spun că au auzit între 8 şi 15 focuri de armă, trase de un bărbat alb, în vârstă de 20 - 30 de ani.

Poliţia încă îl caută pe atacator, care este încă în libertate, înarmat şi periculos. Autoritățile spun că mall-ul este încă o scenă a crimei și a cerut să rămână închis, decomadată. Nici motivul atacului nu este cunoscut.

Mayfair Mall este locul unde au avut loc împușcături și în februarie, în timpul cărora un ofițer de poliție, Joseph Mensah, l-a împușcat fatal pe Alvin Cole, un tânăr negru de 17 ani, care ar fi fost fugar. Mensah, care este și el negru, a spus că l-a împușcat pe Cole pentru că l-a amenințat cu arma. Mall-ul a fost ținta unor proteste sporadice de-a lungul mai multor luni după tragere.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter