main logo
497

Atac armat într-un liceu din Santa Fe, Texas. Mai multe persoane, ucise

Atac armat într-un liceu din Santa Fe, Texas. Cel puțin opt persoane au murit, după ce o persoană înarmată a pătruns într-o sală de clasă și a deschis focul. Potrivit unui martor, o elevă ar fi fost împușcată.

Atac armat într-un liceu din Santa Fe, Texas. Mai multe persoane, ucise

Bilanțul victimelor se schimbă de la o oră la alta. Potrivit polițiștilor, aproape 10 persoane au fost ucise în urma atacului armat de la liceul din Santa Fe. Cele mai multe dintre victime sunt liceeni, a afirmat Ed Gonzalez, șeriful comitatului Harris, notează bbc.com, citat de libertatea.ro.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a transmis un mesaj de condoleanțe, după ce a fost informat că cel puțin opt persoane au fost ucise în urma atacului armat de la liceul din Santa Fe.

Președintele Donald Trump a fost informat despre atacul armat care a avut loc la liceul din Santa Fe. Asta a declarat vicepreședintele american Mike Pence care a cerut autorităților federale să sprijine conducerea școlii și comunitatea în care a avut loc incidentul terifiant.

„Le transmitem elevilor, familiilor, profesorilor de la liceul din Santa Fe, tuturor celor afectați, că suntem alături de voi, ne rugăm pentru voi și sunteți pomeniți în rugăciunile poporului american”, a declarat vicepreședintele american Mike Pence.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării