main logo
454

Atac armat într-o sală de bowling din California: Mai multe persoane, împuşcate

Mai multe persoane au fost împuşcate de un individ care a deschis focul într-o sală de bowling din oraşul Torrance, în apropiere de Los Angeles, a anunţat poliţia americană.

Atac armat în California: Mai multe persoane, împuşcate

Trei persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite, dintre care două au fost transportate la spital, transmite Ştiri.md cu referire la Mediafax.

Poliţia a recomandat publicului să stea evite zona unde a avut loc incidentul, care s-a produs la scurt timp după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Departamentul de Poliţie din Torrance a transmis pe Twitter că a intervenit în cazul unui incident soldat cu "victime multiple" la Gable House Bowl, o sală de bowling şi alte jocuri.

Un reporter al cotidianului LA Times a relatat că mai mulţi martori oculari au declarat că un individ ar fi deschis focul după o altercaţie.

Un martor ocular, Jesus Perez, a declarat că a auzit patru focuri de armă.

Poliţia este în căutarea autorului atacului armat care a fugit după ce a împuşcat mai multe persoane.

"Investigatorii întreprind în acest moment o anchetă, şi încearcă să identifice suspectul sau suspecţii implicaţi", se afirmă într-un comunicat al Poliţiei din Torrance, oraş aflat la aproximativ 40 de kilometri sud de Los Angeles.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării