main logo
640

Atac armat în Olanda: Trei persoane au fost împușcate mortal

Mai multe persoane au fost împușcate în orașul olandez Dordrecht, situat în apropiere de Rotterdam, anunță poliția locală. Informații neconfirmate încă oficial arată că trei oameni au murit.

Atac armat în Olanda: Trei persoane, împușcate mortal

Atacul a avut loc luni, în jurul orei locale 18.00, în cartierul Heimerstein, notează RT. Poliția a ajuns rapid la locul incidentului care pare să se fi produs într-o locuință, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

„Mai multe persoane au fost împușcate mortal în Heimerstein din Dordrecht. Suntem prezenți cu mai mulți agenți și investigăm ce se întâmplă”, a transmis, pe Twitter, Poliția din Rotterdam.

Primarul din Dordrecht, Wouter Kolff, a scris pe aceeași rețea socială că a fost „un incident armat foarte serios” și că se deplasează la fața locului, notează Reuters.

Autoritățile nu au comunicat până acum numărul victimelor, morți și răniți.

Datele inițiale arată că poliția a fost prima dată alertată în legătură cu dispariția a doi copii, care, de atunci, au fost localizați. Nu se știe, însă, dacă această situație are legătură directă cu incidentul armat, notează Mirror.

Consilierul local Alexander Jansen a anunțat că zona a fost închisă, urmare a desfășurării impresionante de forțe. El a mai precizat că tragedia s-a produs într-un cartier „liniștit” și că „sunt curios de la ce a pornit totul. Să sperăm că-l prind pe vinovat”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării