main logo
2642

Atac armat în masă la o petrecere din SUA: Mai mulți morți și răniți

Cinci persoane - inclusiv suspectul - au fost ucise prin împușcare, iar alte trei au fost rănite la o petrecere organizată cu ocazia unei zile de naștere la Florence, în Kentucky, relatează NBC News.

Atac armat în masă la o petrecere din SUA: Mai mulți morți și rănițiFoto: news.ro

Poliția a intervenit la fața locului sâmbătă, după ce a primit mai multe apeluri. Polițiștii au găsit două victime, care zăceau în fața reședinței în care a avut loc petrecerea, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

În total patru persoane, în vârstă de 12, 22 și 44 de ani au fost ucise prin împușcare. Cei trei răniți au fost transportați la spital și se aflau în stare stabilă.

Presupusul atacator, în vârstă de 21 de ani, a fost identificat. El s-a rănit mortal prin împușcare, după ce a încercat să fugă de poliție cu o mașină, potrivit primelor elemente ale anchetei.

Tânărul, care cunoștea participanții la petrecere, dar care nu a fost invitat, a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul.

„N-am mai avut de-a face cu o astfel de situație mai înainte. Știu că asta s-a întâmplat în toată țara, dar este prima oară când avem un atac armat în masă la Florence”, a declarat șeful Poliției din Florence, Jeff Mallery.


Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării