main logo
577

Astronautul care face poze incredibile cu Pământul văzut din spațiu

Răsăriturile pot fi spectaculoase pe Pământ. Mai spectaculoase sunt însă văzute din spațiu. Un astronaut a stat și le-a surprins, ca să vezi cum e dincolo de cer.

Astronautul care face poze incredibile cu Pământul văzut din spațiu

Alexander Gerst este astronaut al Agenției Spațiale Europene, iar pasiunea sa pentru fotografie îți dă acces la niște imagini incredibile. Fotografiile fac parte dintr-o serie uimitoare de imagini realizate de pe Stația Spațială Internațională, transmite Ştiri.md cu referire la Playtech.

Imaginile au reușit să-l lase fără cuvine chiar și pe creatorul lor. „Nu cunosc niciun fel de cuvinte, în nicio limbă, care să se potrivească cu frumusețea unui răsărit de Soare de pe orbită”, a declarat acesta după ce a fost martorul incredibilei scene.

Gerst a atins perspectiva unică de la aproximativ 400 de km deasupra suprafeței, de la bordul Stației Spațiale Internaționale. Fotografiile ne oferă o imagine asupra vederilor cu care doar astronauții de pe SSI sunt obișnuiți.

Din fericire, echipajele de la bordul ISS împărtășesc frecvent poze care îți arată cum e să trăiești și să lucrezi pe orbită pentru luni întregi. De exemplu, la începutul acestei luni, cosmonautul Oleg Artemyev a publicat un videoclip cu tunelurile înguste pe care astronauții trebuie să le traverseze pentru a merge pe SSI.

Cum arată răsăritul văzut din spațiu

Cum arată Pământul văzut din spațiu

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării