main logo
878

Artistul celebru din Ucraina care se gândește să candideze la alegeri

Artistul ucrainean Vladimir Zelenskii a spus că se gândește să participe la alegerile prezidențiale din Ucraina.

Artistul celebru din Ucraina care se gândește să candideze la alegeri

Zelenskii este comedian și actor, care în ultimii ani joacă într-un serial în care personajul său devine președintele Ucrainei.

Potrivit sondajelor din Ucraina, Zelenskii este al doilea cel mai popular om din țară, după politiciana Iulia Timoshenko, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

Într-un interviu oferit recent, artistul a spus că se gândește să candideze pentru postul de președinte al țării.

„Mă gândesc la asta. Este devreme de vorbit despre aceasta. Dar cred că da. Într-adevăr mă gândesc foarte serios la acest lucru, vorbesc mult despre aceasta cu familia. Ei se tem pentru mine, deoarece cunosc ce fel de om sunt. Ei înțeleg cât de radical de corect sunt”, a spus Zelenskii într-un interviu pentru jurnalistul Dmitrii Gordon.

Zelenskii a spus că este „dezamăgit în toată guvernarea din ziua de azi. Nu vreau să trăiesc așa cum trăiesc acum. Mai mult, mie nu îmi place că așa vor trăi copiii mei, nu îmi este indiferent că așa vor trăi nepoții mei”.

Vladimir Zelenskii a participat în show-ul umoristic rusesc KVN, după care a creat propriul show în Ucraina, „Kvartal 95”. Zelenskii este actor și a jucat în numeroase filme în Ucraina și Federația Rusă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării