main logo
970

Are 32 de ani şi este încă ... virgin

Un britanic care ajunsese la greutatea de 190 de kilograme a ţinut un regim alimentar draconic, slăbind la jumătate, în încercarea de a-şi găsi şi el sufletul pereche. Eforturile i-au fost în zadar, pentru că a slăbit atât de urât, încât îi atârnă pielea.

Are 32 de ani şi este încă ... virginStephen Hodson are 32 de ani şi e încă virgin

Stephen Hodson are 32 de ani şi e încă virgin. El tocmai a încheiat un regim de slăbire care l-a adus de la 190 de kilograme, la o greutate de 100 de kilograme în 18 luni. Acum se simte şi mai nefericit şi nesigur pe el, pentru că slăbind atât de mult, pielea îi atârnă hidos, făcându-l complet neatrăgător pentru sexul opus, aşa că visurile sale de căsătorie i-au fost spulberate cu tot cu dieta ţinută atâta timp. 

Stephen ajunsese la impresionanta greutate de 190 de kilograme ducând o viaţă sedentară, ingerând zilnic 6.000 de calorii şi bând multă bere. Când a trecut pe dietă, ajunsese să consume doar 1.200 de calorii pe zi. Şi-a luat şi un antrenor calificat, sub îndrumarea căruia făcea zilnic câte 2 ore de exerciţii de gimnastică. Dar toate aceste eforturi nu i-au adus silueta la care visa, pentru că stratul de grăsime care îi ţinea pielea întinsă a dispărut, iar ţesutul său cutanat nu şi-a recăpătat fermitatea.

El poartă tot haine mai largi, în special cămăşi, pentru a-şi ascunde, de data aceasta, "slăbiciunea" şi se gândeşte cu groază că nu ar putea să apară aşa în faţa unei femei.

Totuşi, mai are o speranţă: medicii i-au aprobat de curând cererea pentru îndepărtarea chirurgicală a pielii în exces. Este programat abia în august, dar speră ca până la Crăciun să se refacă după operaţie şi să arate, în sfârşit, bun de ... însurat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării