main logo
603

Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a fost botezat

Fiul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, Archie, a fost botezat, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc într-o capelă privată de la Castelul Windsor. Ulterior, reprezentanţii Familiei Regale au publicat două fotografii oficiale.

Archie, fiul prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a fost botezatFoto: Chris Allerton

Fiul ducelui şi ducesei de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost botezat, sâmbătă, la o capelă privată la Castelul Windsor, a anunţat Familia Regală britanică, pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

La ceremonie au asistat prinţul de Wales, ducesa de Cornwall şi ducele şi ducesa de Cambridge.

FOTO: Chris Allerton

Pe pagina de socializare au fost publicate şi două fotografii oficiale, una făcută în Castelul Windsor, iar celaltă - care îi înfăţişează pe ducii de Sussex şi fiul lor Archie - făcută într-o grădină a castelului.

În tradiţia familiei regale britanice, copii au cel puţin şase naşi, de regulă, rude şi prieteni apropiaţi ai părinţilor, iar aceştia sunt anunţaţi cu câteva ore înainte de botez.

În acest caz, părinţii lui Archie au decis să menţină detaliile private.

Potrivit presei britanice, la botez urmau să fie prezente 25 de persoane, însă nu şi regina Elizabeth II, pentru că avea programat un alt eveniment în ziua respectivă. 

Fotograf a fost Chris Allerton, care a realizat pozele de la nunta lor şi din momentul în care Archie a fost prezentat reginei Elizabeth II.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, s-a născut la 6 mai 2019, la un spital privat din Londra. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în iunie 2018, s-au instalat anul acesta la Frogmore, proprietate situată pe terenurile castelului Windsor, la 40 de kilometri vest de capitala britanică. 

Renovarea reşedinţei a presupus alocarea a 2,4 milioane de lire sterline din bugetul statului, fapt care i-a nemulţumit pe britanici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării