265
0
Apple reduce producția tuturor modelelor iPhone
265
0

Apple reduce producţia tuturor modelelor de iPhone cu până la 10 procente. De vină ar fi noile condiţii ale pieţei chineze, cea mai mare piaţă a smartphone-urilor, unde vânzările au scăzut din cauza războiului comercial dintre Statele Unite şi China.

În plus, atât analiştii, cât şi clienţii au spus deja că noile iPhone-uri sunt mult prea scumpe. Drept urmare, potrivit unor surse anonime citate de publicaţia japoneză Nikkei, Apple ar fi comandat furnizorilor de componente pentru iPhone să reducă producţia cel puţin până în luna martie, de teamă că vânzările vor fi semnificativ mai mici, transmite Ştiri.md cu referire la digi24.ro

Comanda ar fi fost trimisă, spun sursele, chiar înainte ca Apple să anunţe noile estimări privind vânzările de iPhone. Aşadar, compania ar urma să producă în perioada ianuarie-martie doar 40 de milioane de iPhone-uri, faţă de cele 43 de milioane de untăţi anunţate anterior.

Apple a anunţat deja în urmă cu o săptămână că se aşteaptă ca veniturile generate de vânzările iPhone în ultimul trimestru din 2018 să fie cu aproximativ cinci miliarde de dolari mai mici.

Citește și
article image
Top 10 cele mai puternice dispozitive pe sistem de operare...
0
140
article image
Drama femeilor care fug din Coreea de Nord și ajung sclave...
0
405
article image
China va elimina taxele vamale adiţionale pentru carnea de...
0
111
article image
Greceanîi: Moldova vrea să stabilească o relație de...
0
69