main logo
685

Apariție misterioasă deasupra Kremlinului. Ce au filmat ruşii pe cer

Apariție misterioasă deasupra Kremlinului și a Pieței Roșii din Moscova. Locuitorii din capitala Rusiei s-au arătat uimiți de zborul a două elicoptere militare.

Apariție misterioasă deasupra Kremlinului. Ce au filmat ruşii pe cer

Imaginile filmate de martori au surprins două elicoptere militare de tipul Mi-8, iar unul dintre ele avea o încărcătură ciudată. Pe o plasă suspendată de un elicopter păreau a fi oameni înarmați, îmbrăcați în echipamente militare, relatează life.ru, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Zona în care au fost surprinse imaginile, deasupra Kremlinului și a Pieței Roșii din Moscova, este de obicei neautorizată pentru zboruri.

Kremlinul nu a făcut nicio declarație pe seama zborului misterios. Inițial Serviciul de Securitate Federală a refuzat să comenteze incidentul. O sursă din organizație a declarat în cele din urmă pentru presa rusă că totul a făcut de fapt parte dintr-un exercițiu, fără a oferi detalii.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitry Peskov, a revenit și el cu un comentariu scurt - ”nimic extraordinar, doar un exercițiu.”

Imaginile au creat totuși speculații și dezbateri aprinse în Rusia pe rețelele de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării