main logo
4802

Anunț important pentru moldovenii stabiliți în Italia

Moldovenii stabiliți cu traiul în Italia pot obține informații privind reintegrarea sau reîntregirea familiei prin intermediul proiectului Forma@.

Anunț important pentru moldovenii stabiliți în Italia

În acest sens, în vizită la Biroul relații cu diaspora al Cancelariei de Stat a venit reprezentantul Proiectului Form@ din cadrul Patronatului ACLI Moldova, Vasile Tărâță, pentru a discuta detalii referitor la Proiectul Form@, inclusiv, posibilitatea informării cetățenilor noștri din Italia despre avantajele proiectului.

Proiectul Form@ își propune să califice și să faciliteze parcursul de reîntregire a familiei prin instruire înainte de plecare. De asemenea, oferă beneficiarilor un sistem de servicii cu atenție specială la aspecte, precum competența lingvistică italiana, educația civică, studiul patrimoniului și valorilor culturale ale Italiei.

Destinatarii proiectului sunt copiii, soții și părinții cetățenilor străini care au făcut cererea de reintegrarea a familiei din următoarele țări: Albania, China, Egipt, Ecuador, Maroc, Moldova, Peru, Senegal, Tunisia și Ucraina.

Date de contact: www.progettoforma.eu, segreteria@progettoforma.eu, via Paisiello, 43, 00198 Roma, tel.: +39 06 85563657

Mai multe detalii despre proiect și modalități de aplicare, vă rugăm să găsiți în Ghidul în limba română, Informație în limba italiană și Informație în limba română.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării