main logo
849

Aniversare inedită: O groapă în asfalt, sărbătorită cu flori și tort

Un grup de tineri a organizat pe un drum judeţean din judeţul Cluj „o petrecere aniversară” pentru o groapă în asfalt care a împlinit un an.

O groapă de un an în asfalt, sărbătorită cu flori, tort și artificiiFoto: captură video

Momentul a fost marcat cu artificii, un tort şi cu şampanie, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Potrivit unei postări pe un grup Facebook, petrecerea aniversară a avut loc deoarece tinerii din zonă s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor.

„Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat , i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

 Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor. 

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere. Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la a gropii din asfalt”, se arată în postare.

DJ 150 este numit de localnicii din zonă „Distrugătorul de maşini” din cauza numărului de gropi din asfalt.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării