main logo
688

Americanii vor să schimbe denumirea adresei pe care se află Trump Tower

O petiție adresată primarului orașului New York prin care bulevardul pe care se află Trump Tower să fie denumit Bulevardul Barack Obama a devenit virală în ultimele zile.

Americanii vor să schimbe denumirea adresei pe care se află Trump Tower

Peste 400 de mii de americani au semnat-o până duminică dimineața, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Acest lucru ar însemna că adresa Președintelui Trump ar fi schimbată în Bulevardul Obama și corespondența pe care acesta și familia sa ar urma să o primească ar purta numele fostului Președinte. 

Ideea îi aparține lui Elizabeth Rowin, care, la rândul ei, a preluat ideea de la o vedetă de comedie, care a glumit că singurul mod în care ar putea fi scos din sărite Trump ar fi ca strada pe care se află numele său cu litere aurite pe clădirea Trump să poarte numele lui Obama, scrie The Washington Post.  

Rowin a scris petiția care a devenit virală sub haștagul #ObamaAve după ce a fost postat pe Twitter un apel la susținerea acesteia. 

”Cerem ca bucata din Fifth Avenue între străzile 57 și 57 să fie redenumită Bulevardul Președintele Barack H. Obama”, se arată în petiția adresată primarului democrat al orașului New York, Bill de Blasio. Asta ar face ca Acresa lui Donald trump să fie Bulevardul Președintele Barack Obama nr. 725. 

Rowin a declarat pentru Newsweek că totul a pornit ca o glumă, dar apoi a primit semnale din Consiliul orașului New York că petiția va fi luată în condiderare, după modelul Californiei, care a denumit o parte din autostrada 134 după numele fostului Președinte. 

Există o singură problemă - În New York regula pentru botezarea unei străzi în onoarea unei personalități este ca acea personalitate să fie decedată de cel puțin doi ani. Dar există și posibilitatea ignorării acestei reguli, în situații excepționale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării