main logo
1775

Amenzi mari pentru construirea castelelor de nisip pe o plajă din Spania

Mii de turişti din România sunt aşteptați să călătorească în Spania în această vară, iar cei care o fac ar trebui să fie conştienţi de câteva reguli.

Amenzi mari pentru construirea castelelor de nisip pe o plajă din Spania

De exemplu, puteți risca o amendă uriașă pentru că aprindeți un grătar pe plajă. Multe zone fie interzic grătarele, fie necesită autorizație prealabilă a poliției, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Iar în Salobrena, Granada, pot fi aplicate amenzi de până la 2.500 de lire sterline (14.500 lei) pentru oricine aprinde orice tip de foc pe plajă, potrivit Liverpool Echo.

Ce alte legi trebuie să cunoască turiștii care își petrec vacanța în Spania

Alte legi prevăd că turiștii și localnicii pot fi loviți deopotrivă cu amenzi pentru fumatul pe plaje, precum și pentru consumul de alcool și utilizarea săpunului sau șamponului. Și o lege bizară înseamnă că este ilegal și să construiești castele de nisip, cel puțin în unele părți ale țării.

În 2016, Primăria din Benidorm a votat pentru interzicerea structurilor de nisip pe plaja Levante. Telegraph a raportat anterior amenzi de până la 150 de euro (aproximativ 740 RON) pentru această activitate.

Totodată, în zonele populare Arona și Arica din Tenerife există o lege împotriva construirii de castele mari de nisip pe plajă.

În timp ce pedeapsa pentru încălcarea legii castelelor mari de nisip nu este cunoscută, cei dornici de castele de nisip vor trebui să solicite o autorizație municipală înainte de a începe construcția.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării