main logo
323

Amenințare cu bombă la Madrid: Mai multe ambasade au fost evacuate

Sediile mai multor ambasade din Madrid au fost evacuate în urma unei amenințări cu bombă.

Amenințare cu bombă la Madrid: Mai multe ambasade au fost evacuate

Un individ a sunat la sediul ambasadei Australiei din Spania și a anunțat că în clădire se află o bombă. Autoritățile au evacuat de urgență blocul turn, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Un zgârie-nori din Madrid, în care își au sediile mai multe ambasade, a fost evacuat, marți, după un apel care anunța că blocul turn va sări în aer, a anunțat Poliția spaniolă. Personalul angajat la ambasada Australiei a reușit să se mobilizeze și să evacueze întreaga clădire înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului.

În clădire mai au sediile ambasada Marii Britanii, ambasada Olandei și ambasada Canadei. Pe lângă echipajele de polițiști, au fost trimiși să intervină pompieri și pirotehniști. Într-un mesaj postat pe Twitter, Poliția a anunțat că turnul a fost evacuat „din motive de securitate.”

„Rugăm persoanele aflate în clădire și în vecinătate să urmeze instrucțiunile personalului de securitate”, a transmis Poliția.

Turnul care a fost vizat de alerta cu bombă este al patrulea cel mai înalt din Spania și al 24-lea din Europa. Are o înălțime de 325 de metri și 57 de etaje.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării