main logo
626

Alina Stremous, în top-10 la Cupa Mondială de biatlon de la Antholz

Biatlonista Alina Stremous a încheiat cu o clasare în top 10 ultimul concurs din cadrul Cupei Mondiale dinaintea Jocurilor Olimpice de iarnă care vor începe pe 4 februarie, la Beijing, China, transmite Radio Chișinău.

Alina Stremous, în top-10 la Cupa Mondială de biatlon de la AntholzFoto: Radio Chișinău

În cursa de mass-start desfășurată duminică, 23 ianuarie, la etapa de Cupa Mondială de la Antholz-Anterselva (Italia), Alina Stremous a ocupat locul 9, cel mai bun rezultat din cariera profesională a sportivei originare din Rusia care din 2020 evoluează pentru Republica Moldova pe arena internațională, transmite Știri.md cu referire la Radio Chisinau.

Cu două zile mai devreme, în cadrul aceleiași etape din Italia, ea s-a clasat pe locul 14 în cursa individuală pe distanța de 15 km la etapa.

Alina Stremous va participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, alături de alți trei biatloniști din Republica Moldova – Alla Ghilenko, Mihail Usov și Maksim Makarov.

Cea mai bună biatlonistă din Republica Moldova este Natalia Levcenkova, care, la Jocurile Olimpice de iarnă din 2006, de la Torino, s-a clasat pe locul 8 în cursa individuală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării