main logo
41257

Alertă lângă Republica Moldova: Persoană cu simptomele coronavirusului, internată în spital

Alertă pentru posibilă infectare cu virusul mortal din China în România.

Alertă lângă Moldova: Persoană cu simptome de coronavirus, la spital

E vorba despre o persoană revenită recent din ţara asiatică şi care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la secţia de Urgenţe a Spitalului din Bacău, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse. A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare, s-a luat legătura și cu Institutul Matei Balș, așteptăm rezultatele”, a declarat Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău.

Studentul din Bacău, care s-a întors din China şi are simptome de gripă, din acest motiv existând suspiciune de coronavirus, va fi transferat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, a declarat, marţi, directorul Spitalului Judeţean Bacău, Adrian Popa.

Adrian Popa, director al Spitalului Judeţean Bacău, a declarat, marţi, presei, că tânărul de 24 de ani, s-a întors în 17 ianuarie din China, unde e student, cu simptome de răceală şi, deoarece acestea s-au agravat, marţi s-a dus la Urgenţe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării