main logo
1173

Alertă în Italia: O moldoveancă și-a încuiat copiii în mașină

O moldoveancă de 37 de ani și-a încuiat cei trei copii ai săi de 6, 2 și respectiv de jumătate de an și a plecat la cumpărături. Cazul a avut loc localitatea Castelfranco, regiunea Veneția.

Alertă în Italia: O moldoveancă și-a încuiat copiii în mașină

Micuții disperați au fost observați de două femei, care inițial au stat lângă automobil în speranța că se va apropia imediat mama acestora. După ceva timp, văzând mașina încinsă de soare, cele două au sunat la Poliție, transmite Știri.md cu referire la Moldova.org.

Presa italiană scrie că la fața locului au intervenit două patrule de carabinieri. În timp ce o patrulă a intrat în supermarketul în fața căruia era parcată mașina, ca să identifice mama minorilor, alta a încercat să deschidă ferestrele pentru a debloca ușa automobilului.

După mai multe încercări de a deschide una dintre portiere, oamenii legii au reușit să deschidă puțin geamul și să le dea apă copiilor.

Între timp, în jurul autoturismului s-a format un grup de oameni. Oamenii nu excludeau că mamei celor trei copii i s-a făcut rău în centrul comercial.

„Punctul de cotitură a survenit după 45 de minute de minute de la sosirea carabinierilor, când mama minorilor a apărut în fața mașinii, vizibil surprinsă de ceea ce se întâmplă”, scrie presa locală.

Imediat, mașina a fost deblocată, iar copiii au putut să-și îmbrățișeze mama. Totuși, carabinierii au început să investigheze acest caz. Luată la întrebări privind motivele acestui comportament, femeia nu a putut oferi nicio explicație concretă.

Ea le-a spus oamenilor legii că trebuia să facă niște cumpărături și s-a gândit că ar fi bine să lase copiii încuiați în mașină, în siguranță, în opinia ei. Se pare că anterior femeia a mai procedat așa, fără ca cineva să sesizeze această situație.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării