main logo
816

Actriţă din Game of Thrones: Mi-au răpit bebeluşul

Josephine Gillan, o actriță israeliană care a interpretat rolul prostituatei Marei în serialul „Game of Thrones“, spune că serviciile sociale din Israel i-au răpit fetița de opt luni.

Actriţă din Game of Thrones: Mi-au răpit bebeluşul

Actrița a publicat pe rețelele de socializare un clip în care se vede cum micuța Gloria, fetița ei de opt luni este luată de o femeie sub supravegherea a doi bărbaţi îmbrăcaţi în uniformă, de la locuința unei prietene, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Toate astea se întâmplau în timp ce Josephine făcea terapie pentru depresie postnatală, aşa cum îi ceruseră chiar serviciile sociale, scrie Daily Mail. 

„Momentul şocant în care serviciile sociale din Israel mi-au răpit bebeluşul! La ora 12.30 pm, duminică noapte. Prietena mea a depus mărturie, dar a fost ameninţată cu puşcăria dacă nu dă copilul! Eu, draga mea prietenă şi familia ei! Suntem distruşi de durere cu toţii!“, a scris actriţa, în mesajul care a însoțit clipul cu momentul în care copilul era luat. Gillan a acuzat serviciile sociale israeliene că „încearcă să distrugă vieţi şi să separe un bebeluş de mama lui, care nu a făcut nimic greşit“, scrie Daily Mail.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării