main logo
600

Actorul Vladimir Zelenski a înregistrat un nou mesaj pentru alegătorii săi

Actorul Vladimir Zelenski se pregătește pentru dezbaterile cu Petro Poroșko nu doar intelectual, dar și fizic. În această dimineață el a înregistrat un nou filmuleț în care apare făcând exerciții la bară.

Vladimir Zelenski a înregistrat un nou mesaj pentru alegătorii săi

Mai apoi, a cerut alegătorilor să-i sugereze întrebări pe care să i le adreseze contracandidatului său, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Tuturor o dimineață sănătoasă, tonifiată, sportivă, superbă, primăvăratică. Pe 19 aprilie, pe stadionul „Olimpiischii”, vor avea loc dezbaterile mele cu Poroșenko. Eu, vă rog, să scrieți în comentarii ce întrebări ați vrea să-i adresați lui Poroșenko”, Vladimir Zelenski.

Dezbaterile dintre Poroșko și Zelenskii vor avea loc pe stadionul Olimpiskii la inițiativa actorului. Acesta l-a provocat pe fostul președinte că, în locul dezbaterilor clasice la televiziune, să iasă în față a 70 de mii de oameni. 

Petro Poroșko a acceptat invitația și tot la inițiativa lui Zelenski a trecut și testul la alcoolemie și narcologie. 

Turul doi al alegerilor prezidențiale se va desfășura la 21 aprilie. Actorul a obținut 30 la sută dintre voturi, de ori mai mult decât contracandidatul său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării