main logo
1446

Actorul Mihail Efremov, scos cu targa de la judecată și dus la spital

Medicii l-au scos cu targa pe actorul rus Mihail Efremov din sala de judecată și l-au dus la spital, transmite corespondentul RIA Novosti.

Actorul Mihail Efremov, scos cu targa de la judecată și dus la spitalFoto: ria.ru

Mai devreme, agenții de securitate au fost nevoiți să-l ducă pe Efremov pe brațe în sala de judecată. Înainte de asta, el a șchiopătat când cobora scările, transmite Știri.md cu referire la Independent.md.

Doctorii de la spitalul unde a fost internat Efremov spun că actorul se află în stare gravă la reanimare.

Potrivit avocatului lui Efremov, medicii suspectează la artistul o stare de preinfarct sau un accident vascular cerebral.

Elman Pașaiev spune că unul dintre motivele care a dus la înrăutățirea stării de sănătate a actoului este și transformarea de către jurnaliști a accidentuuli pe care l-a provocat în adevărate show-uri de televiziune.

Anterior, judecătoarea Elena Abramova a declarat apărării că ar trebui să se pregătească pentru interogarea actorului. Următoarea ședință a fost amânată pentru ziua de miercuri, 12 august, la ora 10 dimineața.

Actorul a provocat un accident mortal în centrul Moscovei, pe data de 8 iunie. El a intrat cu jeepul într-o furgonetă, șoferul căreia a murit câteva ore mai târziu.

Expertiza medicală a arătat că în momentul producerii accidentului, actorul era beat, iar mai târziu în sângele său au fost găsite urme de droguri. În timpul primei audieri, Efremov nu reușea să articuleze nici câteva cuvinte și nici să-și amintească ce s-a întâmplat. 

Cu toate acestea, așa cum a spus avocatul său Vitalii Cernîșov, artistul „nu a negat implicarea lui” în producerea tragediei, lucru consemnat în dosarul penal inițiat de autorități.

Mai târziu, actorul și-a schimbat avocatul, avocatul său devenind Elman Pașeviev care a schimbat tactica și a anunțat că Efremov nu-și recunoaște vina, din moment ce nu-și amintește nimic. Și actorul a confirmat ulterior că refuză să se considere vinovat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării