main logo
413

Actorul Jon Voight, despre Donald Trump: Cel mai mare președinte al secolului

Actorul Jon Voight este un mare admirator al actualului președinte american Donald Trump și și-a reafirmat susținerea pentru acest prin intermediul unui mesaj video postat pe Twitter, informează Fox News.

Actorul Jon Voight, despre Trump: Cel mai mare președinte al secolului

Jon Voight este tatăl actriței Angelina Jolie și unul dintre puținii conservatori vocali de la Hollywood. "Asta nu este pace. Asta nu e iubire, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Asta este ură printre cei din extrema stângă. Adevărul este o emoție puternică și asta ar trebui să votăm. Și trebuie să spun că noi - Partidul Republican - am votat pentru o reînnoire, pentru siguranță, o comunitate unde să fie pace", a spus actorul recompensat cu un premiu Oscar.

Voight a continuat să spună cât de mult îl admiră pe Donald Trump și că aceasta este cel mai mare președinte american al acestui secol."Președintele Trump este un om al adevărului, al iubirii și al dreptății pentru poporul american și pentru un al loc sfânt, Israel".

În final, faimosul actor, care a spus în luna mai despre Trump că este cel mai mare președinte american după Abraham Lincoln, speră că actualul lider american va mai câștiga un mandat la Casa Albă. 

"Să ne rugăm ca președintele Trump să mai primească patru ani în care să-și arate puterea, devotamentul și înțelegerea adevărului".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării