655
0
Actorul american care l-a interpretat pe Tarzan a murit. Câți ani avea
655
0

Steve Hawkes, actorul care l-a interpretat pe Tarzan în două filme în 1969 şi 1972, a murit la 77 ani, potrivit ziarului local Palm Beach Post, transmite EFE.

Stjepan Steve Sipek, pe numele său real, a murit săptămâna trecută în comitatul Palm Beach, la o sută de kilometri distanţă de Miami, unde locuia. 

Cauza decesului nu a fost făcută publică, transmite Știri.md cu referire la Agerpres. 

Actorul american a jucat în filmul Tarzan in the Golden Grotto (1969) alături de actriţa daneză Kitty Swan. În 1972 el a filmat un sequel Tarzan and the Brown Prince în Rainbow Springs (Florida). 

În timpul filmărilor de la filmul Tarzan and the Brown Prince protagoniştii au suferit arsuri ca urmare a unui incendiu scăpat de sub control. 

În incendiu, un leu care fusese dresat pentru a-i rupe legăturile lui Hawkes l-a eliberat pe actor, salvându-l de răni majore. Însă leul a suferit arsuri grave, iar de atunci actorul a promis că se va îngriji de aceste feline. 

Astfel, el a devenit proprietar al unei rezervații de animale din Florida Hawkes locuia alături de doi tigri, doi lei, o puma şi un leopard, dar actorul a început să aibă probleme cu autorităţile de mediu din Florida, care l-au amendat şi l-au acuzat de infracţiuni minore. 

Comisia de Conservare a Peştilor şi a Vieţii Sălbatice din Florida (FWC) i-a revocat în cele din urmă în 2012 licenţa federală care îi permitea lui Hawkes să crească animale exotice la reşedinţa sa.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter