main logo
2094

Ace de cusut, în căpșune vândute la supermarket. Avertismentul Poliţiei

Caz șocant în Australia unde autoritățile investighează mai multe incidente legate de descoperirea unor ace în interiorul unor căpșune vândute la supermarketuri

Ace de cusut, în căpșune vândute la supermarket. Avertismentul Poliţiei

Primul caz a fost semnalat în Gatton, Brisbane unde un client a înghițit jumătate de ac de cusut împreună cu căpușunile cumpărate de la un supermarket. Autoritățile au declanșat o alertă și au avertizat populația, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Ulterior a mai apărut un caz similar în Queensland existând suspiciunea unui imitator. Produsele au fost retrase din supermarketuri.

Un al patrulea caz a fost confirmat marți de poliție după ce un băiat a rămas cu un ac în gură la școală, mâncând căpșune. ”Din fericire a rămas cu acul în gură, l-a putut scoate și a anunțat profesoara.” a spus mama băiatului.

Hoani Hearne, bărbatul care a înghițit duminica trecută un ac, tot cu o căpșună, a ajuns la spital cu dureri abdominale.

Până în prezent patru caserole contaminate au fost descoperite, două în Queensland și două în Victoria.

Asociația cultivatorilor de căpșune din Queensland acuză că un muncitor nemulțumit s-ar afla în spatele acestor gesturi deoarece fructele producătorilor afectați, Berry Obsession și Berryliciou, provin de la aceeași fermă. Poliția se îndoiește de această teorie.

Foarte mulți producători se tem că incidente cauzate de imitatori vor afecta vânzările de căpșune într-un sezon și așa dificil pentru ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării