main logo
512

Accident violent în România: 4 mașini spulberate și 8 victime

Patru autovehicule au intrat în coliziune, luni dimineața, pe o șosea din Bistrița-Năsăud, România. Opt persoane au fost implicate în accident, acestea primind asistență medicală la fața locului.

Accident violent în România: 4 mașini spulberate și 8 victime

Într-un singur caz, s-a impus transportul victimei la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs, luni dimineața, pe DN 17, în localitatea Unirea din județul Bistrița-Năsăud. 

Un taximetru, un autoturism, o autoutilitară și o autobasculantă au intrat în coliziune. 

Din primele informații, cauza accidentului se pare că ar fi un viraj efectuat necorespunzător.

În total, în cele patru autovehicule se aflau opt persoane, însă niciuna nu a rămas încarcerată. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD de prim ajutor și autosanitare din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, precum și un echipaj de pompieri.

Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical și nu s-a impus transportul lor la spital, cu excepția unui singur caz, a unui bărbat de 67 de ani, care prezenta mai multe traumatisme și care va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării