main logo
892

Accident violent cu şase răniți în România. Greșeala comisă de șofer

Accident violent în judeţul Dâmboviţa din România. Şase persoane au fost rănite după ce un şofer nu ar fi păstrat distanța şi a intrat în autoturismul din faţa sa.

Accident violent cu şase răniți în România. Greșeala comisă de șofer

În maşină lovită se aflau doi bărbaţi şi soţiile lor. Cinci dintre cei implicaţi în accident au fost duşi cu ambulanțele la spital. Medicii spun că starea lor nu este gravă.

Cei doi fraţi, de 30, respectiv 32 de ani şi soţiile lor se intoceau de la cumpărături, în momentul în care, pe Drumul Naţional 61, cu doar câteva minute înainte să ajungă acasă, o maşină care venea din spate i-a izbit violent, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Martorii povestesc că cei aflaţi în mașina din față au semnalizat că virează spre stânga, iar şoferul din spate, care venea cu viteză, nu a mai apucat să frâneze la timp.

Fratele victimelor: “A venit din spate cu viteză mare şi l-a lovit... a vrut să intre în sat şi ăla a intrat peste el.”

Martor: “Am auzit bubuitură. Am înţeles că domnul cu numere de Bulgaria a avut viteză.”

Şoferul care a provocat accidentul - un bărbat în vârstă de 63 de ani - se pare că mergea, împreună cu un prieten, la muncă în Bulgaria. Pasagerul din dreapta, care a scăpat doar cu câteva zgârieturi, susţine însă că de vină pentru producerea accidentului ar fi fost maşina din faţă.

Pasager: “Ori nu a dat semnalizare la timp, nu ştiu ce s-a întâmplat.”

Cinci dintre cei şase oameni implicaţi în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost duşi la spital. Din fericire, spun medicii, starea lor nu este gravă. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării