main logo
4460

Accident transmis live pe Facebook: O femeie și un copil au murit

O femeie și un copil de 3 ani au murit, duminică, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea, România.

Accident transmis live pe Facebook: O femeie și un copil au murit

Alte două persoane din curte au fost grav rănite. Șoferul a fugit de la locul faptei, dar ulterior a fost prins și s-a constatat că era băut, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Un „live la volan" a făcut două victime și patru răniți la Văcăreni, informează Realitatea de Tulcea.

Un bolid, condus de un șofer iresponsabil și băut, și în care se aflau încă două persoane, din informațiile noastre, a intrat în curtea unor localnici și a făcut prăpăd: o femeie de 79 de ani și un copil de 3-4 ani și-au pierdut viața pe loc, iar o femeie gravidă este între viață și moarte la spitalul din Galați.

Tot la Galați au fost transportate cu ambulanțele de la Măcin și cei din mașină. Pentru accident a fost nevoie și de intervenția unui elicopter.

Şoferul vinovat de producerea accidentului din satul tulcean Văcăreni, în urma căruia două persoane au decedat, a părăsit locul evenimentului şi a fost găsit de poliţişti în satul lui natal, Luncaviţa, a anunţat, duminică seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache.

În momentul testării, șoferul avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării