646
0
Accident teribil în Franța: Un român a strivit cu camionul o mașină
646
0

Accident teribil, provocat de un șofer român pe o șosea din Franța. Bărbatul a strivit cu camionul o mașină de un parapet din beton, în timp ce făcea o depășire. I s-a făcut rău după ce a coborât din cabină și a văzut dezastrul produs.

Potrivit Le Parisien, accidentul a avut loc sâmbătă dimineață pe RN20, în apropierea localității Etrechy. Un șofer român, care conducea un camion, a intrat în depășire și nu a observat că era dublat de un Peugeot, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv

Autoturismul a fost aproape aplatizat, după ce a fost strivit între remorca tirului și un parapet din beton de pe mijlocul drumului. Cu toate acestea, șoferul mașinii a scăpat miraculos. 

Francezul a reușit să iasă singur din autoturismul distrus. Deși inițial a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite. 

„Când l-am văzut coborând din camion, șoferul părea foarte șocat. Nu sunt sigur că a înțeles imediat ce s-a întâmplat”, a povestit un martor.

Din spusele unei persoane care a asistat la scenă, șoferul român s-a dat jos din cabină și i s-a făcut rău după ce a văzut autoturismul strivit.

Şofer român de camion, accident în Franţa

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter