main logo
1950

Accident în Grecia: 7 morți și 7 răniți. Un moldovean, printre răniți

Șapte persoane și-au pierdut viața și alte șapte au fost rănite într-un accident rutier survenit la ora 00:20, în apropiere de Rodopi, Grecia, relatează presa elenă.

Accident în Grecia: 7 morți și 7 răniți. Un moldovean, printre rănițiFoto: athina984.gr

Accidentul s-a produs atunci când autovehiculul s-a ciocnit violent cu o stație de taxare laterală de pe Egnatia Odos, transmite Știri.md.

La fața locului au fost chemați salvatorii. Răniții au fost preluați de stațiile EKAB și transportați la spitalele din zonă.

Identificarea morților nu a fost făcută deocamdată, în timp ce polițiștii estimează că a fost vorba despre un transfer ilegal de imigranți în interior.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Elenă, s-a autosesizat în legătură cu producerea unui accident rutier în apropierea localității Rodopi din Grecia. 

Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru a obține informații privind cetățenia și identitatea persoanelor afectate.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile elene, șoferul automobilului implicat în accident, cetățean al Republicii Moldova, a suferit răni ușoare. 

Autoritățile elene au demarat o anchetă care este în desfășurare pentru stabilirea circumstanțelor accidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării