main logo
646

Accident în Canada: 3 persoane au murit şi 23 au fost rănite

Cel puţin trei persoane au murit şi aproximativ 23 au fost rănite vineri după ce un autobuz supraetajat a intrat într-un adăpost al unei staţii de autobuz din capitala canadiană Ottawa în timpul orelor de vârf, au anunţat autorităţile, relatează Reuters.

Accident în Canada: 3 persoane au murit şi 23 au fost rănite

O parte din partea dreaptă superioară a autobuzului a fost avariată în coliziune, care s-a întâmplat cu puţin timp înainte de ora 16.00 într-o staţie de autobuz aglomerată situată în partea de vest a oraşului, relatează Ştiri.md cu referire la mediafax.ro

"Cu o tristeţe profundă vă informăm că au fost confirmate trei victime, dintre care două se aflau în autobuz şi una pe platformă", a declarat vineri Jim Watson, primarul oraşului Ottawa, într-o conferinţă de presă.

Watson a mai spus că 23 de persoane au fost rănite în coliziune, unii foarte serios şi au fost duşi la spital. Spitalul Ottawa a confirmat pe Twitter că a primit nouă pacienţi aflaţi în stare critică în urma accidentului.

Şeful poliţiei din Ottawa, Charles Bordeleau, a declarat că şoferul autobuzului a fost arestat la faţa locului şi luat pentru a fi interogat, dar a refuzat să furnizeze detalii suplimentare.

"O investigaţie este în curs de desfăşurare cu privire la cauza coliziunii", a declarat el reporterilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării