main logo
803

Accident grav în România: O persoană a murit și alte 4 au fost rănite

Un autocar în care se aflau 35 de pasageri a fost implicat într-un accident produs în localitatea Lunca Corbului din județul Argeș.

Accident grav în România: O persoană a murit și alte 4 au fost răniteAccident grav în România: O persoană a murit și alte 4 au fost rănite

Ciocnirea a avut loc între autocar, două camioane și o mașină. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Șoferul unuia dintre camioanele implicate în accident a fost transportat la Spitalul Județean Argeș, alături de o altă persoană cu care se afla în vehicul. Este vorba despre un bărbat aflat în stop cardiac. Din păcate, medicii nu au mai reușit să-l salveze.

Cei 35 de pasageri aflați în autocar au fost duși de autoritățile locale la o pensiune, de unde vor fi preluați de un alt autocar pentru a-și continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia, notează Mediafax.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în comuna Lunca Corbului, unde un autocar, două camioane și un autorism s-au ciocnit. Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit la fața locului.

"În autocar se aflau, din primele informaţii, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană era în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar o altă persoană, de naţionalitate greacă este transportată la spital.

Traficul pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, este blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării