main logo
708

Accident grav în apropiere de Ierusalim: 2 morți și 41 de răniți

Două persoane au fost ucise și alte 41 au fost rănite după ce un autobuz s-a răsturnat, duminică, pe Autostrada 443, între Tel Aviv şi Ierusalim.

Accident grav în apropiere de Ierusalim: 2 morți și 41 de rănițiAutobuzul a lovit o mașină din cauza drumului umed și alunecos.

Conform rapoartelor mass-media din Israel, cauza accidentului nu a fost încă determinată, dar se crede că autobuzul a lovit o mașină din cauza drumului umed și alunecos. Apoi, autobuzul a lovit balustrada de siguranță și s-a răsturnat, potrivit timesofisrael.com. David Krispel, directorul de operaţiuni de la organizaţia de intervenţie în situaţii de urgenţă United Hatzalah, precum şi alţi paramedici au acordat răniţilor tratament medical iniţial, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro

„Unii dintre ei erau prinși, iar pompierii încercau să-i salveze”, a declarat Krispel într-un comunicat, adăugând că „din păcate, era o scenă dificilă, cu multe victime în vehicul şi autobuzul răsturnat”. 

Pasagerii răniţi au fost transportaţi, apoi, la spital. Potrivit serviciului de urgenţă Magen David Adom, doi dintre ei în stare critică și cinci sunt răniți moderat.

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a declarat, la începutul ședinței săptămânale a cabinetului, că a fost informat despre incident și că toată lumea se roagă pentru recuperarea celor răniți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării