1474
0
Accident, filmat de martori. Polițist: Tu nu ai copii acasă?
1474
0

Un accident s-a produs pe Autostrada A1. Într-o mașină erau doi copii de trei ani, doi de 13 ani și mama și tatăl lor.

Un polițist scrie pe Facebook că a avut un șoc: ”80% din cei opriţi au scos telefoanele să filmeze, 20% să acorde ajutor victimelor”, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Polițistul a adăugat: ”Nu vă puteţi imagina sau trăi sentimentele ce te încarcă în momentul în care scoţi acei copii şi tot ce îţi doreşti este ca ei să fie bine”.

Celor care au asistat filmând accidetul, polițistul le transmite: ”Bă românule care ai avut bani de un smartphone jmecher şi de ultimă generaţie, ce suflet ai tu (...) să scoţi telefonul din buzunar şi să filmezi (...) suferinţa a doi copii mici în vârstă de trei ani răniţi care se zbat să trăiască? Tu (...) nu ai copii acasă, nu ai copii în familia ta? Atât te duce capul (...) să faci când vezi aşa ceva? Ce înseamnă mă filmarea aia pentru tine? Te duci acasă şi arăţi filmarea cu acei copii prietenilor tăi (...) aşteptând un soi de confirmare? Băi (...) nu îţi doresc răul, că nu asta e menirea mea, dar dacă vreodată vei avea nevoie de ajutorul celor din jur, sper din tot sufletul ca cei care vor fi acolo să stea toţi cu mâinile pe telefon aşa cum ai făcut tu!”.

El mai scrie că oamenii care filmau accident sunt oameni fără suflet, care doar au încurcat intervenția. Polițistul îndeamnă oamenii să urmeze un curs de prim-ajutor.

”Le mulţumesc celor 20 de procente care au fost acolo şi au ajutat atât cât au ştiut şi m-au întrebat cum şi ce trebuie făcut. Din păcate textul ăsta nu a fost pentru voi, ci pentru procentajul ăla mai mare”, a încheiat polițistul.

Accidentul a fost unul grav, unul dintre gemenii de 3 ani a fost rănit, bărbatul a rămas încarcerat, iar femeia era intubată, fiind nevoie de intervenția SMURD.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter