main logo
1505

Accident cu implicarea lui Sobciak: Și-ar fi chemat taxi și ar fi plecat

Imagini tulburătoare au fost surprinse pe o șosea din Soci, în Rusia. Un Volkswagen a fost spulberat într-un accident înfiorător în care au mai fost implicate un autobuz și un Mercedes Maybach.

Accident cu implicarea lui Sobciak: Și-ar fi chemat taxi și ar fi plecatFoto: CNN

Fiica unui apropiat al lui Vladimir Putin urmează să fie audiată de polițiști, după ce și-a chemat un taxi și a plecat de la locul accidentului înainte de sosirea polițiștilor, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, pe o șosea din Soci. Potrivit primelor informații, mașina Volkswagen a intrat în coliziune cu un Mercedes Maybach care în acel moment depășea un autobuz.

În urma impactului, o tânără din Volkswagen a decedat pe loc, iar alta a fost transportată la spital. Din nefericire, duminică, și cea de-a doua tânără a murit la spital.

Fiica unui apropiat al lui Putin se afla în Mercedesul implicat în accident

Întâmplarea face că în Mercedes se afla, în calitate de pasager, prezentatoarea TV Kseniya Sobciak, care se întorcea de la un eveniment. Imediat după accident, vedeta de televiziune ar fi chemat un taxi și și-a continuat drumul spre aeroport, gest considerat nepotrivit de unii internauți.

Polițiștii au stabilit că vinovat pentru accidentul tragic de la Soci este șoferul din Mercedes. Șoferul, pe nume Oleg Tsoi, a recunoscut că a încălcat legea și se află în prezent în arest la domiciliu.

”Am fost în mașină. Mașina nu este a mea, nici șoferul nu este angajatul meu. Nu l-am grăbit pe șofer, desigur. Niciunul dintre noi nu se grăbea. 

În timpul călătoriei eram într-o discuție de serviciu pe „Zoom” și există o înregistrare în care se vede ce fac. A fost o decizie personală pe care a luat-o șoferul”, a declarat ulterior vedeta de televiziune.

Potrivit polițiștilor, Oleg Tsoi este angajat al unui serviciu de taxi de lux. Mașina pe care o conducea era închiriată. Pe autostrada dintre Adler și Krasnaya Polyana, șoferul a intrat cu mașina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un Volkswagen, care a sărit în autobuz.

În autobuz erau 10 pasageri care, din fericire, nu au avut de suferit.

Kseniya Sobciak este fiica regretatului Anatoly Sobciak, fost primar al Sankt Petersburg, al cărui adjunct și mâna dreaptă în anii '90 era Vladimir Putin. 

După absolvirea universității, a devenit gazda unei emisiuni extrem de populare în Rusia. Ulterior, în 2018, ea a candidat la președinție și a ajuns pe locul patru cu 1,7% din voturi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării